Justin Bieber

Jag har absolut ingenaning om ni vet detta men jag fick höra härromdagen av min pappa som bor i Atlanta att det hade varit folk som trafikerade en gata i närheten av där han bor. Folk var ute och demostrerade på grund av att dom inte vill att Justin Bieber ska flytta till Atlanta. Dom demostrerade på den gatan som han ska flytta till. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, tycker mest bara det är löjligt att man ska ha så mycket hat mot Justin Bieber, ja han har gjort endel dåliga saker den senaste tiden men gillar man inte honom låt han då vara. Sen om man som Atlanta bo inte vill att Justin Bieber ska bo där behöver man faktist inte åka förbi hans hus eller flytta själv om det är så jobbigt. Inte direkt så att man kommer att se han varje dag bara för att han flyttat till en stad man själv bor i. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att han har/ska flytta till Atlanta, vill han göra det får han göra det. Han har lika stor rätt som någon annan att bo där.Bild från google.se

Fota pastell.

Igår efter skolan gick jag och skulle försöka fota lite till en fotouppgift men det gick sådär för att jag inte hittade något i pastell som jag kunde fota. Vet ni något i pastell man kan fota?
Sen så fick jag typ ångest igår också för att min ena lärare i en annan fotokurs sa att om man vill jobba med sina bilder hemma så kan det bli krångligt om man har en pc eftersom att dom har Imacs på skolan som vi ska redigera på. Sa det till min pappa och han tycker jag ska köpa mig en ny dator, då en stationär från apple och dom är ju inte direkt billiga, dock en aning billigare än i Sverige. Skolan kostar så mycket, trodde aldrig att det skulle vara så dyrt att studera foto på college. Dock värt det eftersom att det är detta jag vill hålla på med.
Camp Takota!

 
Någon som sett denna filmen? Den verkar vara sjukt bra om jag får säga det själv. :)

Palmer

 
 
 

Första veckan i skolan

Nu har det gått en vecka i skolan på en ny termin och jag har nästan haft alla mina kurser en gång förutom en kurs jag har på måndagar som är foto. Var ledig i måndags från skolan så hade inga lektioner då. Har redan endel att göra så det är bara att sätta igång med det. Sen så har jag varit lite sjuk, förkyld, hostar och inte mått så bra så därför har ingen video kommit upp men den kommer så fort jag blir bättre.
Nu blir det att försöka få engelskan gjort och sen ut och fota. Ska fota så mycket jag bara kan denna helg som kommer. :)

Nytt plagg.

 
 
I helgen köpte jag en ny klänning som jag gillar väldigt mycket. Dock inte riktigt väder för att använda den än i Californien men om säkert en månad kan jag börja använda den. Ville köpa den redan nu eftersom att det var ett plagg jag verkligen behöver och sen om jag väntar med att köpa den kommer den säkert inte finnas kvar när jag väl ska köpa den.

Ställ frågor

Ska spela in en video i kväll och skulle vara tacksam om ni kunde ställa några frågor om något som ni kanske vill veta. Tänkte spela in en "askjohanna" haha. Så har ni några frågor så kommentera gärna så kommer jag att svara på alla i en video som kommer upp imorgon.

Första boxen.

 
 
 
 
 
 
Igår fick jag min första Birchbox som jag hade fått av min pappas tjej i julklapp. Skulle fått en i januari men det blev något fel när den skulle skickas så fick den första nu i februari. Birchbox är en box med olika produkter varje månad som man kan testa och tycker man någon är bra kan man köpa en större version. Månadens produkter i boxen var utvald av US weekly för röda mattan och jag är väldigt nöjd över produkterna. Ett plus var att jag fick ett nagellack. Fick även två teen som jag redan har testat och det var jättegott fast jag inte är så förtjust i tee. Kommer nog att köpa mer av det teet om jag hittar det någonstans.

Stressig vecka.

Nu var det någon dag sedan som jag skrev på bloggen men jag har inte haft tid att skriva något. Det har varit så himla mycket i skolan denna vecka med att få klart mina bilder till "finals" vilket var idag. Inte nog med att man bara ska fota bilder utan man ska även framkalla filmrullen och sen printa bilderna. Sen efter det ska man sätta upp bilderna på ett större papper. Vart så himla stressad igår med att få allt klart, idag var det bara att kolla på andras bilder. Tror jag aldrig varit så stressad som igår, men jag fick allt klart sen sex timmar senare. Blev väldigt nöjd med mina bilder även om jag inte valde det lättaste att fota men ville utmana mig själv lite när jag skulle fota. Nu är denna termin över vilket var väldigt stressigt men också riktigt rolig och lärorik, en månad och så uppgifter varje vecka och prov blir ganska mycket. Att framkalla och printa bilder tar mycket längre tid än vad man tror. Nästa vecka på tisdag börjar dem andra kurserna jag ska läsa fram tills sommaren. Ser inte framemot matte och Engelska men annars så tror jag det ska bli kul. :)

Seven minutes

Igår så ladde jag ner en app som heter 7 minutes tror jag och det är en tränings app där man gör olika övningar på sju minuter. Jag gjorde den vid tre olika tillfällen igår och jag känner redan att jag har träningsvärk i magen, haha. Ska köra den varje dag innan skolan och efter sen så ska jag gå ut och röra på mig vilket jag har varit väldigt bra på. I början av Januari bestämde jag mig för att gå ut och gå minst två gånger per dag och det har jag lyckats hålla. Längtar så otroligt mycket till våren då jag kan vara ute och cykla.

Cold in Californien.

Idag var jag nere i Santa Monica för att kolla efter en ny jacka eftersom att den jag har är lite för tunn för det kalla vädret. När jag kom ner till affärerna såg jag Sam Pepper, vet inte riktigt om ni vet vem han är men han är en engelsk youtuber. Tänkte nästan gå fram och fråga om en bild men gjorde det inte för jag ville inte vara jobbig, haha. Gick sedan in på Zara och när jag gick ut där i från så stod han nästan vid ingången. Hans senaste video är så rolig, han låsas vara en p-vakt och ger folk parkeringsböter.
Fick tag på en jättesnygg jacka som jag såg på nätet igår från American Eagle, dem hade precis fått in jackorna. Kanske kommer att göra en video och då får ni se hur jackan ser ut.

Året 2014 hitills.

 
 
 
 
Idag är en sådan dag då jag tänker på allt jag varit med om den senaste tiden detta året. Det började med att jag var hemma i Sverige och firade jul och nyår vilket var det bästa på länge. Var även på spa med min mamma och hennes kompis, det var så mysigt och så välbehövt, guld värt ♡När jag kom hem så gick jag på konsert och såg och träffade Cody Simpson, så sjukt bra det var. Drömde om han i natt, hahaha. Han är så sjukt snygg :)Jag började sen skolan några dagar senare och det har varit så roligt, älskar att fota och framkalla sina egna bilder. Min pappa kom och hälsade på mig en helg och det var väldigt kul, var en lyx att ta sig runt med en bil och att köra den när kollektivtrafiken suger i Californien. Samma helg började Megan & Liz att följa mig på twitter och dom skrev till mig haha, kolla in dem på youtube. Dem är jätteduktiga på att sjunga. Jag är så otroligt glad för allt jag har fått uppleva detta året hitills och mer ska det bli. :)

Få pengar tillbaka

 
Jag vill tipsa om en sida där man kan få pengar tillbaka på alla köp som man gör. Använder själv den sidan och tycker den är jättebra. Det kostar ingenting att bli medlem på sidan. För att bli medlem gå in här

Foooooota!

 
 
 
Ska snart ut och fota lite för en skoluppgift jag har. 

Foton

 
 
Två av mina favorit bilder jag tog idag, så himla kul det är att fota. Har verkligen fått upp ögonen mer för fotograferandet sen jag flyttade till USA speciellt efter att ha böjat läst fotokursen jag studerar för tillfället. 
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo