Don't stop what you are doin'

 
På den senaste tiden har jag fått något för 5 Seconds of Summer, första gången jag hörde dem var för något årsen då dem gjorde en cover på next to you av Chris Brown och Justin Bieber. Tyckte då att dem var väldigt bra och har säkert sett det klippet ett antal hundra gånger. Hade biljetter för att se dem igår i Stockholm på Friends Arena men kunde inte gå eftersom att jag är i USA :( men ska förhoppningsvis se dem när dom kommer till Californien i September. Någon mer än jag som gillar 5 Seconds of Summer? :)

Inte långt kvar.

 
 
Nu är det inte alls långt kvar tills jag åker hem och jag är så himla taggad på det! Jag gillar Californien aboslut men ibland känns det skönt att få komma hem lite och komma bort från ett land man har vistas i under en längre tid. Kommer att komma tillbaka när skolan börjar igen, har inte bokat en biljett tillbaka till USA än men tillbaka det kommer jag att komma, innan skolan drar igång. Nu efter allt som hänt hemma så vet jag inte riktigt hur länge jag blir hemma heller så vill gärna ta vara på alla dagar jag kan för att vara hemma. 

Att inte gå fast man har biljetter.

Jag har fått något för bandet 5 Seconds Of Summer och jag har biljetter för att se dem och One Direction imorgon men det blir inget med det eftersom att jag fortfarande är i USA och har ett prov nästa vecka, så ledsen. :( Skulle ha gått med min mamma men nu får hon gå med någon annan och jag hoppas verkligen att hon går på konserten. Men förhoppningsvis kommer jag att få se dem när dem kommer till Californien till hösten så jag är glad ändå, men det är ju alltid något speciellt med att se en artist eller band i sitt hemland. 
 

Hollywood

 
I helgen som var så var min pappa hos mig och då åkte vi till Runyon Canyon och gick runt där, var riktigt fint där så dit ska jag deffinitivt igen. Man ser Hollywood skylten på nära håll och så ser man över hela Los Angeles. Var prefekt väder också för att gå runt där, var lagomt varmt vilket var skönt. 

Helgen!

Denna helgen har nog varit en av den bästa på väldigt länge, sen min mamma var här under mitt spring break.
I fredags gick jag till skolan fast jag inte har någon lektion på fredagar för att man kunde komma dit och gå på en matte ''workshop'' och studera matte inför finals denna vecka som kommer, så gjort det. Sen när jag kom hem så åkte jag och min pappa till en restaurang i närheten i Santa Monica och käkade, väldigt trevligt och super god mat. Efter det så tog vi oss till en Starbucks i Culver City och sen skulle vi ta oss till en target men vi sket i det för det var så mycket trafik och vi skulle se på en baseball match i Anaheim så vi åkte dit istället.  Matchen var väldigt bra och jag hade fixat väldigt bra platser, en rad från planen och väldigt nära spelarna så vi såg jättebra. Är så glad att jag lyckades få tag på ett par biljetter. 

Igår åkte vi in till Los Angeles och åt frukost på ett litet café och sen så drog vi till Ranyon Cayon och vi gick runt där, var jättefint och verkligen ett ställe att rekommendera. Är man långt uppe kan man se över hela Los Angeles och Hollywood skylten. När vi hade varit där så tog vi oss till ett obervatorium och det var väldigt fin utsikt där med över hela Los Angeles. Efter att vi hade varit där ett tag så tänkte vi åka hem och fixa oss lite för att sen åka in till downtown LA för att sätta oss på någon restaurang och kolla på hockey matchen som spelades på Staples arena. Men när vi var påväg hem så hörde vi på radion att matchen började tidigare än vad vi trodde så blev att åka direkt till downtown. Vi hittade en bar precis bredvid Staples arena men det var fullt där så vi gick till en hamburger restaurang bredvid och tog något att dricka och kollade på matchen. Efter ettt tag blev vi hungriga så vi tog oss till en annan restaurang och satt där och åt och kollade på matchen. Jag och min pappa hejade på New York Rangers för att svenska Henrik Lundqvist som har spelat för Förlunda som vi hejat på hemma i Sverige är i Rangers. Men LA Kings är ett riktigt bra lag så vi blev inte alls förvånade över att dem vann matchen. Min pappa och min bror är väldigt inne i hockey, speciellt NHL så det var självklart att vi skulle se matchen på något sätt. Försökte få tag på biljetter till matchen men det var så himla dyrt så det blev inget med det. Men någon gång ska jag ta med min pappa på en match för det är något han vill göra en gång. När det blev förlängning i matchen åkte vi hem och fixade oss och drog till target, YOLO! hahaha nä gillar inte det utrycket. Efter att vi kom hem från target så var matchen fortfarande igång och det var så spänt, men någon sekund efter att jag satte på tv med matchen så gjorde LA Kings mål. 

Bilder från helgen kommer i ett annat inlägg, tog ganska många bilder :)

Snart sommarlov.

 
Idag har det varit en bra dag och det är inte alls många dagar kvar tills det är sommar vilket jag längtar väldigt mycket på. Kommer att åka hem under sommaren för att träffa min mamma och min farmor och farfar sen så åker jag till min pappa och är där några dagar. Sen så börjar skolan igen och förhoppningsvis så kommer jag att skaffa mig en bil då, vilket jag tycker kommer att bli så sjukt skönt, så jag kan ta mig någonstans. 
Till helgen kommer min pappa på besök, ska bli så kul eftersom att det var ett tag sedan jag såg honom(mars) :)
 
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo