Snart 2014

Snart är året 2013 över och jag ser väldigt mycket fram emot 2014. Det finns väldigt mycket jag vill göra nästa år som att göra mycket bättre ifrån mig i skolan även om jag gjort bra ifrån mig år. Ta mycket bättre bilder och ta mer bilder, mer än bara till skolan. Hoppas på att kunna skaffa mig ett jobb och köpa mig nya kamera prylar så att jag kan öka mitt intresse för foto ännu mer. Vill även resa mycket mer när jag har tid. Ska även se till att röra mer på mig så som att springa och gå, fick ett par träningsskor i julklapp av min bror som jag ska använda. 
Är det något som ni ser fram emot med 2014? Kommentera gärna. 

Bra dagar!


Jag har haft en jättebra jul, bättre än väntat med god mat och sällskap. Min pappa hade fixat jättegod mat så om det finns kvar när jag kommer hem ifrån Stockholm där jag är just nu för tillfället så ska jag ha lite, så gott ju. Var jätteroligt att träffa min farmor och farfar så mycket det gick eftersom att jag bor i USA för tillfället och inte kan träffa dem så mycket så man får ta vara på den tiden som går. Fick även jättebra julklappar även om jag inte önskade mig got så det var ett stort plus. Synd att min pappa åker hem till USA imorgon men kommer att se honom snart igen så det är bra. 

Julafton

 
En video jag spelade in igår där jag visar vad jag fick i julklapp. Måste säga att det var en av det bästa julen jag någonsin haft. Även om det firades hemma med go mat och att min farmor och farfar kom förbi och vi satt och pratade endel så vart det riktigt lyckat. Dessa små stunder som inte kräver så mycket är så guld värt. Mina kusiner på min pappas sida var inte med eftersom att dom är i Mexico och firar jul, en anledning till varför jag åkte hem så int min farmor och farfar behövde vara själva. Tog dock inga bilder eftersom att jag inte tänkte på det och sen ville jag spendera all tid med att vara social :) 
Hoppas ni alla hade en riktigt bra julafton igår och fick vad ni önskade er!
 
 

God jul

Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra julafton och fått bra julklappar. Själv har jag haft en jättebra jul, min farmor och farfar kom hem till mig och så hade vi köpt en julklapp till farmor och farfar som dom fick och sen så åt vi mat och satt och pratade lite, blev även lite fika. Fick inga julkappar idag mer än ett kort och pengar av farmor och farfar eftersom att jag redan har fått mina julklappar, önskade mig heller inget. Jag tycker att julen är så mycket mer än att få massa julklappar, tycker det är med gemenskapen att vara med familjen och släktingar och bara ta det lugnt och äta gott. Kommer att göra en video där jag visar vad jag fått i födelsedagspresent av min mamma och vad jag fått i julklapp och kanske en roomtour på mitt rum i Sverige :)
 
 

Seg dag.

Idag har jag nästan inte gjort någonting, låg och drog mig i sängen och sen har jag slått in en julklapp som jag köpte igår. Ska snart ta och göra lite mat och sen senare ikväll ska jag iväg till en affär som heter Target och köpa en julklapp till min bror. Det är bara sex dagar kvar till julen och jag har ingen julkänsla alls, så himla dåligt. 
 
 

Snart ett nytt år.

Om bara någon vecka så är 2013 över och det är 2014, detta året har gått så sjukt snabbt jag att jag knapp hunnit tänka på att det är 2013. 
 
'
Jag kommer inte att ha några nyårslöften men det jag vill med 2014 är att jag ska göra bättre ifrån mig i skolan, ska satsa på A i alla ämnen, sen vill jag skaffa mig ett jobb så jag får en liten inkomst och även resa endel när jag har tid. Hopppas på att fixa en bil nästa år så att jag kan åka till San Diego och Santa Barbera äver dagen :)
 
 

Video

 
Här kommer en video jag spelade in tidigare igår, visar det jag fått i födelsedagspresent. 
Inlägget skulle ha kommit upp igår men det kom aldrig upp av någon anledning, aja nu kommer det upp iallfall. 
 

Äntligen lov.

 
Känns så himla skönt att jag kan säga att jag äntligen har lov. Igår efter skolan åkte jag till flygplatsen i Los Angeles och tog flyget till min pappa, ska vara där några dagar innan jag åker hem till Sverige. Fick några födelsedagspresenter för att jag fyllt år. Spelade in en video för en stund sen och ska snart redigera det innan det kommer upp på bloggen, tar ett tag för videon att komma in i redigeringsprogrammet. Förhoppningsvis blir det bra och så det kan komma upp här. Har tänkt att försöka göra lite mer videos nu när jag har tid, har lite ideer på vad jag kan filma. 
 
 

Merry marshmallow!

 
 
I fredags så åkt jag till ett shoppingcenter i Santa Monica för att se om jag kunde hitta en födelsedagspresent till min kusin vilket jag gjorde. Fick även med mig en sak till mig själv också vilket ni kan se på bilderna. Ville köpa shower gelen och så när jag var i kassan och skulle betala för allt så fick jag body creamen på köpet. Lukar inte så mycket marshmallow av det vilket jag tycker är bra, utan det är en väldigt naturlig doft. 
 

Tonight we will dance.

 
Den senaste timmen har jag suttit och lyssnat på denna låt. Så himla bra, såg igår att det hade kommit ut en musik video till låten så bra.
 
 

Snowman

 
Idag så var jag i skolan och hade engelska, efter det så åkte jag till ett köpcentrum som ligger längre upp på gatan jag bor på och köpte en födelsedagspresent till min kusin som fyller år om ungefär två veckor. Samma dag som jag kommer hem har jag blivit bjuden att fira henne. Blev att jag shoppade en liten sak till min mamma också i samma butik, kan visa upp allt senare i ett inlägg. Sen så åkte jag ner till shoppingatan i Santa Monica och shoppade en julklapp till min mamma som jag tycker hon är otroligt värd, utan tvekan och det blev en plånbok (vet att min mamma läser min blogg ibland men hon vet redan vad hon ska få eftersom att hon önskade sig den plånboken). Skulle köpa en julklapp till min pappa också men när jag var inne i en butik och skulle betala var det ingen som jobbade i kassan och jag såg ingen i butiken så efter en stunds väntan gick jag därifrån. 
 
 

Happy!

Skrev en twitt tidigare idag att jag var glad att jag fått chansen att studera på Santa Monica College och nyss såg jag att skolan hade sett min twitt Kanske ingen big deal sådär men ändå lite roligt om jag får säga det själv.
Ångrar inte en sekund att jag började på den skolan, verkligen inte. En av det bästa sakerna som hänt mig. Jag har blivit en så mycket bättre person, mer öppen och blivit mycket bättre på min engelska vilket är en av anledningarna till att jag valde att studera i USA. Har lärt mig så himla mycket under dessa fyra månaderna jag bott i USA och fler ska det bli :)
Funderar ni på studera i ett annat land så tycker jag absolut att ni ska ta chansen, ni kommer inte att ångra er. 
 
 
 

Hela 21år

Från www.weheartit.com
 
Idag är det min födelsedag och även om den inte kommer att firas på något speciellt sätt så är jag glad ändå. 
Kommer att fira min födelsedag nästan helg förhoppningsvis när jag åker till min pappa och sen när jag kommer hem till Sverige. Vaknade upp med världens bästa meddelande på min mobil från min pappa, han är så bra. 
Sen så senare ringde min farfar och jag saknar han och farmor så otroligt mycket men ska fira jul med dem år så det är något att se framemot.
Nu blir det att studera lite matte och göra min fotouppgift jag har tills på torsdag. 
 
 
 
 
 

Christmas

 
Jag är absolut inget fan av Coldplay, visst har dom några bra låtar men inget band som jag väljer att lyssna på. Men hörde nyss denna jullåt av en slump på Spotify och gud så bra den är. Längtar så otroligt mycket till julen eftersom att jag kommer att fira den hemma med mina nära och kära, dem jag älskar mest av allt på denna jord.  
Här
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo