Ut och fota.

 
Nu ska jag ta och duscha och sen göra mig iording för att gå till en park i närheten av där jag bor och fota lite, har några bilder kvar att fota till en fotouppgift. Sen senare ikväll har jag lektion, vad jag inte gillar att ha sena lektioner.
Nästa termin ska jag försöka att ha tidiga normala lektioner och så ska jag skaffa mig ett jobb som jag kan ha efter skolan eller på helgerna. Har redaan börjat kolla lite på jobb och sett endel jag vill söka men måste ha något form utav jobbintyg så att jag kan få jobba i USA och det får jag i mitten av November. 
Om fyra dagar åker jag till Atlanta och jag är så sjukt taggad, vill bara att dagarna innan ska gå fort. 

Kurser att läsa

 
Nu vet jag vad för kurser jag ska läsa nästa termin, eller kurser jag vill läsa. Ska senare i år gå och prata med en counseler på skolan och se ifall jag kan läsa dom kurserna, dom ingår i programmet och jag måste läsa dem någon gång men om jag får läsa dem redan nästa termin vet jag inte. Vissa kurser så måste man ha läst någon eller några kurser innan så jag måste prata med någon som kan det där så jag inte väljer kurser jag inte kan läsa. 

Må bra.

 
Håller på att äta frukost och ska snart bege mig ut för att fota det sista till min fotouppgift. Ganska många bilder som måste fotas så det tar sin tid, men jag tycker det är bara kul för att jag älskar att fota. 
Vill verkligen inte må dåligt denna vecka som kommer, jag har inte tid för det och sen så ska jag åka till min pappa på fredag :)

Mår bättre.

 
 
Idag gick jag ner till stranden för att fota till en fotouppgift och nu så är jag hemma, filmade lite nere på stranden och håller på att redigera filmen just nu så när jag är klar med det kommer jag lägga upp den på bloggen. 
Känner att jag mår lite bättre också vilket är bra, för jag vill inte må dåligt nästa vecka när jag har prov och inlämningar. Tänker inte vara sjuk från skolan eftersom att jag på fredag åker till Atlanta och måste vara ledig två dagar veckan efter. 
Mina föräldrar är helt underbara, jag ringde min mamma igår och sa att jag mådde väldigt dålig och hon sa att jag skulle ta en huvudvärkstablett och sen sova så kanske det skulle gå över. Imorse så hade hon ringt mig flera gånger och lämnat meddelande på viber och facebook. Hade nio missade samtal från min pappa och ett meddelande på facebook från min bror. Mina föräldrar var väldigt oroliga över hur jag mådde och ville veta så min pappa hade ringt till securityn och bad dem kolla hur jag mådde. Tror att huvudvärkstabletten gjorde att jag sov väldigt djup och gott, eftersom att jag hade ljud på mobilen och mobilen bredvid mig i sängen och ändå hörde jag inte när det ringde. När jag vaknade så pratade jag med mina föräldrar och allt var bra, så securityn behövde inte komma. :)
 
 

Sovit en timme.

 
Dagen idag har verkligen inte varit bra, jag har inte mått bra. Haft så sjukt ont i huvudet att jag höll på att gråta på ena lektionen, så ont jag hade. Sen inte nog med det så gick jag härromdagen och klagade lite på mina grannar, har så sjukt med skulldkänslor eftersom att jag är en sådan person som inte gillar att klaga på andra. Men nu kände jag att mina grannar hade gått lite över gränsen och när man bara kan sova en-tre timmar varje natt så är det inte mer än rätt. I natt så sov jag bara en timme för att mina grannar förde liv så jag inte kunde sova. 
Pratade med min pappa idag och han sa att blir det inte bättre får jag se till att jag får en annan lägenhet men går inte det får jag leta efter en ny lägenhet och det vill jag verkligen inte. 
Visst hade det varit bra om jag kunde få en bättre lägenhet och kanske lite större men jag trivs väldigt bra i min lägenhet och den är tillräckligt stor för mig. Jag tänker bo här tills mitt kontrakt i Agusti går ut, får se om jag förlänger det ett år till, men det tar jag då. 
För jag trivs sjukt bra och gillar min lägenhet sjukt mycket förutom att en granne för lite för mycket liv på natten. 
 
När jag kom hem från skolan tog jag bussen ner till stan för att köpa något att äta och sen drog jag hem och sov i två timmar. 

Det där med att plugga.

 
Har varit i skolan idag och haft en väldigt soft foto lektion, lärare gick igenom en powerpoint och några bilder. Fick även en ny fotouppgift, väldigt kul. 
Ska snart tillbaka till skolan för att se om jag kan skriva ut en sak och sen hem och plugga. Kul att jag nyss kollade vad jag skulle göra i engelskan och såg att jag redan gjort allt förutom att skriva ut ett papper, så nu har jag inget att plugga :( livet är jobbigt ibland, ironi. 

Work it.

 
Just nu sitter jag och gör det sista på min fotouppgift som jag har tills imorgon, ska bara föra över bilderna på en cd-skiva och skriva vad jag använt för inställningar på bilderna så är jag klar. 
Idag på min mattelektion så hade jag ett quiz och jag fick alla rätt denna gången också, det betyder nog att det kommer att gå bra på provet nästa vecka eftersom att dom kapitlerna vi har prov på har jag haft som quiz och då haft alla rätt varje gång. 

Tävling.

Nelly har nu en tävling där du kan vinna ett present kort på 1000kr.
Tvåan-sexan får ett presentkort på 200kr.
Var med och delta här
 
Hur grymt vore inte det att vinna 1000kr för att köpa nya höstkläder för? lite nytt i garderoben. 
 
 

Otursdag.

Det känns som att tisdagen bara har varit emot mig på något sätt, skulle iväg till en mataffär för att köpa lite saker till min fotouppgift och valde att ta cykeln. Min gps på mobilen visade då inte den kortaste eller snabbaste vägen för det skulle ta 14 minuter att cykla men tog väl 30-40minuter. Sen när jag skulle hem gick ena påsen sönder, så fick bära ett juice paket och bröd med ena handen samtidigt som jag cyklade. Det gick ju sådär kan jag ju säga. När jag cyklade hem så tog min gps mig till en väldigt brant backe som kändes vara några kilometer lång, så gick upp med cykeln hela backen och det var väligt jobbigt för det var sjukt varmt. 
Men annars så ska jag inte klaga, sitter och äter lite kvällsmat och sen så ska jag fota till min fotouppgift :)
 

Blir att fota idag.

Just nu har jag precis ätit lunch och ska snart ta cykeln och cykla till mataffären för att köpa lite saker till min fotouppgift. Veckans uppgift är att fota olika bilder med samma motiv och nästan veckas är att fota något som visar vem man själv är, man ska alltså ta självporträtt. Riktigt roliga uppgifter tillskillnad från dem jag hade i gymnasiet. Dags att göra sig i ordning och dra iväg innan klockan blir allt för mycket. 
Skriver mer när jag kommer hem om jag har tid :) 
 

Motiverad.

 
 
Konstigt nog så har jag aldrig varit såhär motiverad till att studera och gå i skola. Vet inte riktigt vad som hänt, kanske för att jag tog studenten för 2 årsen och inte riktigt gått i skola sen dess. Även om jag bodde i Karlstad i ett år och studerade några kurser.
Kan vara för att jag studerar till det jag vill hålla på med, jag bor i världens bästa land och har nära till det mesta, så som skolan, stranden och ''stan''. Sen så verkar det gå bra för mig i skolan och då blir jag mer motiverad till att studera och göra bra ifrån mig.  
 
Nu ska jag snart iväg till skolan för att ha en lektion och sen ska jag iväg och fota till min fotouppgift, kanske slänger upp någon bild på bloggen senare. 

Santa Monica Beach och plugg.

 
 
 
Nu sitter jag och pluggar lite matte, gjorde klart kapitlet vi ska gå igenom idag på mattelektionen och håller på med nästan lektion matte. Har inget annat att göra och engelskan och fotot tänkte jag göra imorgon så har tid att göra matten nu. Lika bra att göra matten nu, eftersom att jag om nästa vecka ska åka till Atlanta och då blir det väl inte så mycket plugg mer än foto skulle jag tro. 
På andra bilden så är det lägenheter och innan jag flyttade till Californien så såg jag att det fanns lediga lägenheter där och mejla företaget som ägde lägenheterna men fick inget svar. 
Men jag är sjukt nöjd med den lägenheten jag nu har, nära till skolan och ''stan'' så jag är nöjd. 

Ont i fingret.

 
Idag har jag pluggat lite engelska och så senare på dagen och jag bussen ner till stranden och var där en liten stund, ungefär en halvtimme. Men det var ju så fint väder ute, inte så jättevarmt men helt okej så ville inte vara inne hela dagen. Imorgon innan skolan ska jag cykla lite, funderar på att cykla nere vid stranden eller hitta något annat ställe där jag kan cykla. När jag skulle hem från stranden så gick jag på bussen och sen någon hållplats senare så vill en kille gå på bussen men busschauffören öppnar inte och så frågar en kvinna på bussen om hon inte kan öppna för honom men chauförren vägrar. Då säger kvinnan att hon tänker ringa till busskontoret eller vad det nu var och då blev chauförren jättearg och skällde ut henne och stannade på en hållplats och vägrade att åka därifrån. 
 
Tidigare idag när jag skulle göra mat så skulle jag dela en potatis och slant lite med kniven och skar mig i fingret och det blödde väldigt mycket och länge, för tillfället gör det bara ont. 
 
 

Studera.

 
Sitter just nu och äter frukost, flingor och ett glas med choklad. Pratade med min pappa idag som vill att jag ska komma över till honom en gång innan jag åker över för att göra uppkörningen av mitt körkort. Gjorde teori provet i Juli men har varit så himla svårt att få en tid till uppkörningen och när jag bokade en tid så var det nästan två månaders väntetid. Men jag var tvungen att boka om den tiden eftersom att jag hade viktiga saker i skolan som jag inte kunde skippa. Min pappa ska även komma över till mig nu i höst för han måste besöka en kund han har i Californien så det blir as najs, han är så välkommen han. 
 
Hade tänkt gå ut och fota lite men istället så ska jag plugg matte och engelska, så himla mycket i engelskan så lika bra att börja med en gång. 
 
 
 
 

Find a way.

Idag var jag nere på stan för att kolla om jag kunde hitta mjukisbyxorna jag sett för någon vecka sen men det gjorde jag inte. Sen så gick jag runt lite i andra affärer och jag blev kär i Abercrombi and Fitch igen, så mycket fint dom hade men jag köpte inget. Efter det så tog jag bussen till ett köpcentrum som ligger längre upp på samma gata jag bor på och gick in på Hollister för att se om dom hade några mjukisbyxor men hittade inget där. Gick in på Aeropostale där dom hade typ fetaste rean, köpte ett par mjukisbyxor för $10, orginal priset på dem var $39.50 och ett par jeans för $16 som egentligen kostade $39.50 så det var ju riktigt bra. Tog sedan bussen hem och har städat lite, pluggat och ätit. Mår fortfarande inte så jättebra, har fortfarande ont i huvudet vilket inte är så bra och jag vet inte vad som kan vara orsaken till det. Men ska försöka göra klart all matte som vi kommer att gå igenom på måndag och sen gå och sova. 
Imorgon blir det att ta cykeln och cykla runt i Santa Monica och hitta ställe som jag kan fota om jag känner att jag mår bättre :)
 
 
 
 
 
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo