Ett steg i taget.

Vill tillbaka till Universal Studios 
 
Snart ska jag bege mig iväg till affären för att köpa papper i olika färger, tror dom har det där. Behöver det till en fotouppgift jag håller på med så det ska bli spännande. Annars så har jag bara pluggat matte idag eftersom att jag har matteprov om två veckor och ett litet test imorgon på det vi gick igenom förra veckan. På tal om något annat så känns det som att jag vill flytta, haha. Alltså inte flytta nu innan jag gått färdigt skolan men sen när jag ska jobba så vill jag nog inte jobba i Californien, iallfall inte i Los Angeles. 

Ett försök till att fota.

 
Idag gick jag ner till stan för att lämna tillbaka min väska jag köpte i förra veckan. När jag skulle på Universal studios förra fredagen så låssnade några band från väskan så gick nästa dag och lämnade tillbaka den på Nordstroms som ligger i The Grove och så fick jag en ny. Sen när jag skulle använda den i tisdags igen så hände samma sak, blev så himla sur eftersom att det var en så sjukt snygg väska från Kendall and Kyle kollection by Madden Girl men fick pengarna tillbaka iallfall. Efter det så gick jag ner till stranden för att försöka ta några bilder till en fotouppgift men det gick inte så bra, var folk precis överallt, brandbilar överallt och så blåste det så mycket att jag fick sand i ögonen, bra där! Fick lite bilder tagna hemma iallfall. 

Dag 1

 
Dagen efter att min mamma kom till Californien så gick vi runt i skolan och jag visade henne runt där och sen gick vi ner till stranden och så hittade vi ett café som vi käkade frukost på. Efter att vi hade ätit en god frukost som bestod av ägg macka, frukt, juice och kaffe så gick vi längst shoppinggatan i Santa Monica ett tag och sen åkte vi till ett köpcentrum och gick runt där en stund och shoppade lite på Ulta. När vi kom hem blev det att vi bara tog det lugnt för att klockan var så mycket och att vi skulle upp tidigt nästa dag för att gå på Universal Studios. 
 
 

Tillbaka till skolan.

 
Nu var det verkligen ett tag sedan jag bloggade, har haft fullt upp varje dag i en veckan ungefär så bloggen har kommit lite åt sidan. Har varit upptagen varje dag från morgon till kväll förra veckan när det var ''spring break'' och min mamma var på besök. Kommer att berätta mer i detalj vad vi gjorde varje dag och även lägga upp en video senare idag eller imorgon på allt jag fått och shoppat. 
Känns ganska så segt att vara tillbaka till skolan nu, känns som man har missat så himla mycket genom att vara ledig en vecka och jag kommer knappt ihåg vad för uppgifter vi har i dem olika ämnerna att göra. Men nu är det inte alls långt kvar tills det är sommarlov vilket kommer bli skönt, kommer att åka hem till Sverige någon gång under lovet men vet inte exakt när och hur länge jag blir hemma. 
 
 

In an other world.

 
Idag så var jag på Universal Studios med min mamma och vi hade VIP vilket var hur bra som helst, var där för två årsen med min pappa och bror och det var grymt även då. Så himla skönt med VIP för då kan man gå före i kön på alla atraktioner och gå en tour och se hur vissa scener är uppbyggda som inte dem andra kan se. Var riktigt bra väder också vilket var ett stort plus. Köpte mig en glass till mig och min mamma från Dipp dots vilket var väldigt gott, min mamma hade aldrig testat den glassen förut och det är typ typiskt amerikansk glass. Tog några bilder så kommer upp till helgen när jag fått in dem på datorn. Efter att vi hade varit på Universal Studios i typ åtta timmar så gick vi till City Walk som ligger bredvid och gick runt lite, blev en vända in på Abercrombie and Fitch för jag hade sett ett par byxor därifrån jag ville köpa. Sen efter det åkte vi hem och har bara tagit det lugnt, haha :)
 

Nya solglasögon.

 
I förrgår så var jag nere på stan för att leta efter ett par skor jag kunde köpa eftersom att mina enda ballerina som jag hade var väldigt trasiga och när jag gick i dom kunde jag känna marken, det var ett stort hål i skona. Hittade bara ett par sandaler som jag ville köpa men kände att jag ville hitta ett par ballerina eftersom att det var de jag var ute efter. Så jag bestämmde mig för att ta bussen till ett köpcentrum och kolla där, till slut så hittade jag ett par ballerina skor och det blev att direkt när jag kom ut i affären att slänga mina gammla ballerina och ta på mig dem nya. När jag var nere på stan så fick jag syn på ett par sjukt snygga solglasögon som jag inte köpte men har tänkt på dom så himla mycket så blev att jag åkte ner till stan och köpte dem för jag behöver verkligen ett par glasögon som jag kan ha på mig när som helst då dem behövs. Har ett par Ray Ban som jag köpte för tre årsen när jag var i Sicilien med min pappa men dom fixade jag förra året med min styrka i dem så det är som glasögon. Dock vill jag inte ha på mig dom mer än när jag kör bil eftersom att jag är ganska rädd om dem och så är dom inte så sjukt snygga på längre. HAHA!!!! 
 

Life is a highway.

 
Jag har många gånger och jag är säkert inte den enda som tänkt på vad man vill med livet, nu lät det som att jag har värsta tråkiga sorliga livet men det har jag inte. Det finns ändå saker som jag vill uppleva mer än något annat och det är att bli en riktigt bra fotograf och få fota människor och att resa runt om i världen. Jag har rest väldigt mycket i mitt liv tack vare mina föräldrar som gillar att hitta på saker och upptäcka nya länder. Som säkert ingen som läser min blogg vet förutom min mamma då (vet att hon läser min blogg ibland) så har jag bott utomlands i ett antal år och det var en sjukt grym upplevelse och besökt länder jag aldrig trott jag skulle få åka till. Ett av mina favorit ställen all time att åka till om man vill ha sol och bad men även upptäcka och se endel av staden/landet är Sicilien. 

Favoriter

Favorit yoghurten just nu. 
 
Mmmhmm donuts 
 
Jag är så sjukt sugen på att fota men jag vet inte riktigt vad och sen har jag knappt tid till att fota denna vecka. Har så mycket att studera denna vecka innan det blir påsklov, har matteprov imorgon och sen så har jag en fotouppgift att fota med analog kamera men på fredag och helgen kan jag äntligen fota massor. Ska även försöka filma en masssa i helgen också, har en idé till en video jag kan göra, lite annorlunda från dom andra jag gjort tidigare. 

Ny video.

 
Spelade in en video tidgare idag, vet att ljuset inte är det bästa men råkade komma åt något i redigeringsprogrammet så det blev mörkare, haha. Kommer att spela in videos varje vecka så det kommer minst en video i veckan. Skulle vara kul om ni ville prenummerera på min youtube kanal :)

Simpelt men gott.

 
 
Igår så fick jag för mig att jag skulle göra Quessadillas, aldrig gjort det någon gång själv så tänkte att jag kunde prova på att göra det. Gjorde rätt simpla quessadillas med köttfärs och ost, visste inte riktigt vad jag ville ha för ingredienser så körde bara på köttfärs och ost. Stekte köttfärsen och sen la jag lite köffärs och riven ost i ett tortilla bröd och så vek jag det på hälften och stekte sedan någon minut på båda sidorna. Väldigt enkelt men det blev faktist väldigt gott, sen kan man ha lite gräddfil eller gucamole till så blir det extra gott. Jag körde utan recept eftersom att jag tycker det blir godare då och man kan göra lite som man vill och ha dem ingredienserna man tycker om. 
 
 

Videos varje vecka.

bild från www.wehearit.com 
 
Tänkte börja med att göra lite mer videos. lägga upp minst en varje vecka. Skulle gärna vilja ha tips på videos man kan lägga upp, vad för videos gillar ni att kolla på? :) 
Om lite mer än en vecka kommer min mamma hit från Sverige och så har jag ''spring break'' vilket betyder att jag då har tid till att filma så tänkte göra lite vloggs varje dag och lägga upp här på bloggen som en kul grej. 
 
Kom gärna med tips på videos man kan göra eller vad ni brukar se på :)

skola, skola, skola.

Har inte så mycket att skriva på bloggen för tillfället eftersom att det inte händer så mycket i mitt liv förutom skolan, snart är det lov och då kommer att hända massor av saker och då har jag mer att skriva. Ska snart till skolan och ha en foto lektion så blir en sen dag idag i skolan. Hade en lektion tidigare idag där jag skrev en uppsats och sen så har jag fyra timmars håltimma, rätt stressig dag eftersom att jag på håltimman måste åka och fixa med att få mina negtiv till lektionen jag har senare på dagen och sen hem och äta. Man hinner knappt ta det lugnt hemma innan det blir att dra iväg till skolan igen. 
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo