Calling for rain.

 
 
Så himla bra låt, fast La da de kommer alltid att vara min favorit låt men denna är inte så långt efter. 
Idag var jag i skolan och sen åkte jag och köpte en födelsedagspresent till min mamma. Sen när jag kom hem städade jag lite, alltid skönt efteråt när det ser fint och fräsht ut.

Solnedgång

Idag var jag i skolan och hade en foto lektion och efter den åkte jag till en kamera affär för att köpa film till min kamera. Sen när jag kom hem bestämde jag mig för att gå ut och fota till en av mina fotouppgifter och så vakert det var nere på stranden, känns som det är nästan det enda jag fotar förutom fotouppgifterna jag har. Skulle kunna vara på stranden en hel kväll och bara sitta i sanden och lyssna på vågorna. Tog några solnedgångs bilder också dock inte till min fotouppgift eftersom att vi inte får fota solnedgången just för alla kommer göra det då, tänkte framkalla bilderna i skolan och skicka till min pappa.Frågor och svar.

Det var en som kommenterade min blogg och frågade om jag inte kan skriva hur det är i Californien och vart jag bor. Visst kan jag göra det.

Innan jag flyttade till Californien visste jag inte alls vad jag skulle förvänta mig, jag har varit i Californien på semester med min bror och pappa men det är inte samma sak som att flytta dit och bo där i två år. Jag bor i Santa Monica som tillhör Los Angeles och är väldigt nöjd över det. Bor väldigt nära skolan vilket är ett stort plus eftersom att kollektivtrafiken här är väldigt dålig. Det var absolut inte lätt att hitta en bostad dels för att många bostadsföretag jag hörde av mig till inte svarade på mejlen man skickade, många lägenheter för ett rimligt pris ligger ganska långt bort från skolan. Visst det kan funka att bo en bra bit från skolan, det vill säga kanske 2-3 mil från skolan om man har körkort annars är man ganska så körd. Är man ute i god tid med att leta efter en bostad kan man få tag på en man vill ha. Jag trivs väldigt bra i Californien och programmet jag studerar är väldigt bra. Så om ni funderar på att börja studerar utomlands tänk på vad ni vill studera och ta det i första hand, inte pågrund av staden skolan ligger i.

Ny video

 
En video där jag visar vad jag har i min smink väska. Kom gärna med förslag på vad för videos man kan spela in :)
 
 

Videoblogg

Bilder från weheartit.com
Jag har tänkt på att börja göra videos igen, gjorde några videos i slutet av sommaren och en i julas. Gjorde en video för någon dag sen och nu när jag inte har så jättemycket skola och tid att spela in videos tänkte jag att det kunde vara kul att göra några. Skulle vara snällt om ni kunde komma med ideer på vad man kan filma eller vad ni gillar att se för videos.

Söndag?! Lördag?!

Jag har fått för mig att det är söndag idag bara för att jag var ledig igår från skolan. Denna korta termin i skolan har jag ingen skola på fredagar vilket är ganska så skönt men snart kommer jag att läsa fler kurser så då blir det mer skola varje dag. Idag måste jag ut och fota till en fotouppgift jag har tills nästa vecka, fotar med analoga kameror denna kursen och framkallar bilderna själva. Väldigt rolig kurs även om jag inte var så possitiv till den i början eftersom att jag har hållt på i mörkrum några gånger förut och det var ganska tråkigt. Det mesta är helt annorlunda på College här i USA än vad det är i Sverige. Man lär sig så mycket mer i USA och lärarna är mycket bättre, dom är utbildade till det man ska lära sig och har hållt på med det i nästan hela sitt liv.Grym helg

 
Nu var det någon dag sedan jag skrev på bloggen. Har haft en jättebra helg med min pappa som kom och hälsade på och fått mycket gjort. Blev att vi köpte lite nya små grejer till min lägenhet. Har även varit sjukt bra väder så vi har varit ute en hel del och gått mycket. Är så sjukt tacksam över att jag bor i USA och att jag får studera det jag tycker om. 
 

Sour Patch Kids

 
En av de bästa tugummin som finns. Trodde inte det kunde bli så mycket bättre med Sour Patch Kids candy, men tydligen så kunde det det med detta tuggummi. Finns en grön också med smaken Lime men den har jag inte testat. Påtal om något annat så känns Californien som en delstat jag vill bo i och skaffa mig ett jobb och familj. 
 
 

Santa Monica Beach och Ekorre

 
Idag efter att jag hade varit nere vid Santa Monica Pier och fotat gick jag förbi min brevlåda för att kolla om jag fått post och en julklapp fick jag syn på en ekorre. Den satt vid ett träd och kollade på en hund, fint :)
Vart lika varmt idag som dom två senaste dagarna, runt 25 vart det idag. Hoppas det är lika fint och varmt till helgen då min pappa kommer på besök. :) 
 
 Klicka här
 
 
 
 
 
 
 
 

Bäst

 
Så himla bra, kan inte riktigt förstå att jag sett Cody och på hans födelsedag därav ballongerna. Innan sista låten slängde vi som hade VIP upp ballonger på scenen som vi hade fått vid Meet and Greet av två tjejer. 
 

Bästa dagen

 
Igår var den bästa dagen i mitt liv. 

Konsert med Cody Simpson

Idag har det varit en sån sjukt bra dag. Började med att jag vaknade vid åtta och låg och drog mig i sängen typ en timme sen gick jag upp och duschade, åt frukost och gjorde mig i ordning för att ta bussen till El Ray Theater. Väl när jag var där stod jag i VIP kön för att få ta kort med Cody Simpson för jag hade meet and greet biljett. När jag stod i kön för att få ta en bild och det nästan är min tur ser jag hur Cody Simpson kollar på mig. Jag kunde knappt säga något till han och jag fick en bild på oss där jag ser ful ut men Cody så snygg. Sen fick vi som hade VIP gå in innan dom andra med vanlig biljett, vilket resulterade i att jag fick en jättebra stå plats. Under tiden vi väntade på att det skulle börja fick jag syn på Codys flickvänn, Edward eller vad han heter i Twilight, Codys lillasyster Ali och Megan & Liz. Sen var det någon stalker Liza tror jag också som några ville ta bild med som var där. Konserten var hur bra som helst, bästa jag vart på. Så om Cody Simpson kommer uppträda någon mer gång i Californien ska jag lätt försöka få tag på biljett.
Kort sammafattning så var dagen grym och jag är sjukt glad att jag fick träffa Cody Simpson och ta en bild ♡♡

Instagram

 
Fyra bilder från min instagram där jag lägger upp bilder ifrån USA. Följ gärna, heter J0h4nna där. Kommentera gärna eran instagram om ni vill så kan jag följa er. 
På lördag ska jag på konsert, ser väldigt mycket fram emot det. Blir min första konsert någonsin i Californien. 
 

Skola imorgon.

 
I fredags när jag kom till USA åkte jag till ert shoppingcenter och där köpte jag dessa två ljus. Den första med lukten/doften summerimes smores har jag redan testat och den doftar väldigt gott. Köpte även en nessecär så kanske blir en ''What's in my makeup bag'' 
På tal om något annat så börjar skolan imorgon, ska bli kul att se vad denna termin har att komma med. 
 
 
 

I USA

Igår kom jag fram till USA, känns både bra och lite halvt sådär, vart segt att säga hejdå till min mamma i förrgår på tåget för att åka hem till Göteborg :( Hon är den bästa jag har, går att prata med henne om allt, hon ställer upp för mig så himla mycket. Är så glad att jag har min mamma :)
Förhoppningsvis så är det inte så himla långt kvar tills vi ses och jag hoppas att hon kommer och hälsar på mig någon dag innan sommaren. Kändes lite konstigt att vara i USA och komma tillbaka till min lägenhet som nästan var tom. Har redan shoppat lite som jag tänkte visa i ett annat inlägg. 
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo