Austin Mahone - The one I've waited for.

 
Fick för mig att försöka mig på att göra en lyrics video och tre timmar senare var jag klar, var inte alls tänkt att jag skulle lägga upp den på youtube utan bara ha för mig själv eftersom att jag gjorde video för skojsskull. Är ganska nöjd med hur videon blev för att vara första gången jag gör en sådan här typ av video. Kolla gärna in den om ni vill :) 

När man inte gör något.

 
Borde plugga men istället så sitter jag vid datorn och gör ingenting förutom att jag bloggar. Vill köpa några ramar och rama in bilder som jag själv har tagit och sätta upp runt om i min lägenhet eller bara ställa dem på olika ställen. Har en ganska cool idé men det får jag ta tag i när skolan är slut eller när min pappa kommer hit. Kommer att komma en video på det när det är fixat. Nu ska jag återgå till att plugga lite matte och göra en fotouppgift!
 
 
 

Så mycket att göra men så lite tid.

 
Snart ska jag ut och fota lite, har en fotouppgift jag måste göra, eller ja tre stycken så det är bara att sätta igång. Har ungefär tre veckor kvar av skolan och om två veckor kommer min pappa på besök vilket kommer bli jättekul. 
Blir mycket bättre bloggning när skolan är över :)

Så varmt.

 
Om jag åker hem till Sverige till sommaren så funderar jag på att köpa mig en ny bikini. Funderar på någon av dem ovanför, tycker om alla tre. Är inte något jättemycket för att bada, så känns lite ovärt att köpa en men jag gillar att sola på sommaren och då kan det varsa skönt att ha en bikini på sig så att man får lite färg. 
Den senaste veckan har det varit så otroligt varmt här i Californien ( runt 33 grader varje dag) och det har varit så himla kvavt när man försöker sova. 
 

När det inte känns rätt.

 
Har ni någonsin varit med om att ni har velat göra något och när ni väl tagit beslutet till att göra det så har det känns så himla rätt, typ det bästa beslutet ni någonsin gjort? Så har jag känt mig iallfall och jag vet inte riktigt vad jag tycker. Jag kan inte säga att jag gjorde ett dåligt val, för jag har fått en sån erfarenhet av massor olika saker men just nu så känns det inte som att detta är rätt för mig. 

S'mores goldfish.

 
Jag är så sjukt dålig på att blogga, men jag vet knappt vad jag ska blogga om längre och sen så har jag så sjukt mycket i skolan att jag knappt tänker på bloggen. Skolan är väldigt kul men så himla mycket att göra just nu innan sommaren så känns som jag inte gör något annat är går i skolan och pluggar. 
Idag när jag var vid mataffären fick jag syn på dessa S'mores Goldfish, jag har smakat deras orginal goldfish som är sådär, inte något jättehöjdare men helt okej som något snacks att ha till tillexmpel skolan om man är sugen på något litet snacks. Tänkte att dessa med S'mores kanske är lite godare och köpte mig ett paket, när jag var hemma och hade ätit lite mat kunde jag inte sluta att trycka i mig dessa goldfish, såå goda! 

Fota är kul.

 
Idag ahr jag varit i skolan och så fick jag ett jobb sökt när jag var i skolan, får se hur det blir med det men vill så gärna ha det jobbet. Sen så efter skolan gic jag ut och fotade, men det blåste så himla mycket så jag tog inte så jättemånga bilder. Var ute och fotade igår och fick betydligt mycket fler och bättre bilder då. Håller på att jobba med en rolig men rätt jobbig sak som tar tid men snart är färdigt, blir jag nöjd kommer ni att få se det i slutet av månaden. :)
 

April favoriter

 
Nu var det ett tag sedan jag gjorde en video, filmade en för någon dag sen men det var först idag som jag fick tid till att redigera den och lägga upp den på youtube. Videon blev en aning längre än vad jag trodde men det är så många nya produkter och saker, speciellt kläder som jag har gillat under april och kommer att forsätta att använda. 

Sååå bra!

 
När jag var mindre var jag ett jättestort fan av Shakira, hon var typ den enda jag lyssnade på. Tycker hennes nya låtar är så himla bra, gillar många men en av mina favoriter just nu är den med Blake Shelton. Visste inte att dem hade gjort en låt tillsamms förräns idag. 

Min favorit artist till Sverige.

 
Idag har det varit en aning bättre dag så jag gick ut och fotade en del bilder till en fotouppgift jag har och så har jag städat. Fick idag reda på att min favorit artist ska komma till Sverige i sommar, så jag hoppas verkligen att jag är hemma då. Biljetterna släpps till veckan så jag kommer att vara redo och se till att få tag på ett par biljetter, ska se om någon kompis hemma i Sverige eller min mamma vill följa med. Annars så går jag själv för jag ska gå oavsett om det blir själv eller med någon om jag lyckas få tag på ett par biljetter vill säga. 

Kass vecka.

 
 
 
Denna vecka har verkligen varit urkass, inte varit på min sida på något. Allt har bara gått fel känns det som, men man måste väl ha lite nedgångar i livet också. För det första så börja jag gråta när jag pratade med min mamma härromdagen, det bara kom när jag skulle säga något. Men det löste sig sedan på dagen så det blev bättre. Sen så har allt bara strulat till sig, gick ut och fotade härromdagen utan film i camera så det blev inga bilder, sen så var mitt fotopapper slut och kamera affären hade slut på just det pappret. Har även fått något rött i mitt öga så det ser helt knas ut, men vad ska man göra?! bara att se på det possitiva och göra det bästa utav det, orkar liksom inte gå runt och vara en sur gris.  haha! 
 
 
 
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo